HR-expert

Zet me in als HR-expert voor uw organisatie in boeiende projecten met een kop en een staart. Specialismen zijn onder andere Risk Management Sociale Zekerheid, Register Casemanagement Verzuim (RCMC) of persoonlijke ontwikkeling.

In 2020 behaalde ik mijn registratie als Risk Manager Sociale Zekerheid (CS-opleiding/HAN) en afgestudeerd als Register Case Manager (RCMC). Ik ben direct inzetbaar op zgn. hoofdpijndossiers in langdurig ziekteverzuim binnen uw organisatie.
Zie ook: https://www.register-rsc.nl/

Mijn werkwijze laat zich het best omschrijven als integer, daadkrachtig, volhoudend en resultaatgericht.

Mijn rugzak is ruim gevuld met kennis van en ervaring met conflicthantering, reorganiseren, (her)structureren van HR-processen, het inrichten van procedures of het optimaliseren van de inrichting van HR-systemen.

Als jobcoach (spoor II re-integratie of loopbaancoach probeer ik het beste uit de ander te halen.

Mijn expertise kan ik inzetten als ZZP’er op uurbasis of volgens een langdurig samenwerkingsverband op basis van passende tarieven.

 

Een groot deel van de week ben ik werkzaam als Senior HR-Business Partner, casemanager verzuim en interne coach/trainer bij een bedrijf met locaties in de regio Helmond-Deurne-Weert-Nederweert-Oirschot-Oss.

Met bijna 30 jaar werkervaring als HR professional voel ik me als een vis in het water in kleine en middelgrote MKB-organisaties in de techniek, de maak-industrie en de productie.

Bel of e-mail me gerust voor het bespreken van een mogelijke tijdelijke opdracht of voor een referentie! k.reijnders1@gmail.com of 06 53 43 85 18