Training

 

Reijnders Communicatie Coaching verzorgt trainingen op maat voor leidinggevenden, medewerkers en (management)teams. De inhoud van de trainingen kan op verzoek worden samengesteld. Thema’s als leiderschapsvaardigheden, coachvaardigheden, persoonlijke ontwikkeling, communicatieve- en gespreksvaardigheden komen daarbij vaak aan de orde.

Als trainer werk ik op basis van de psychologie van de Neuro Semantiek (https://www.neurosemantics.com/introducing-neuro-semantics-2/) waarbij de nadruk ligt op de betekenis van het denken en doen binnen een team of organisatie. Wanneer iemand het beste uit zichzelf haalt, heeft dat een positieve uitwerking op de mensen in de omgeving.

Effecten zoals beter samenwerken, effectiever communiceren en goed met feedback kunnen omgaan.

 

Neurosemantiek

 

Dat het niet lukt de zaken naar je hand te zetten, is vaak het verschil tussen ‘weten’ en ‘doen’.  Als Coach ga ik met jou op zoek naar de betekenis die de verandering voor je heeft, welke waarde je er aan hecht en dat je je er bewust van wordt. Neuro Semantiek noemen we dat, de leer van de betekenis van je manier van denken.

Vervolgens neem ik je aan de hand mee om te kijken hoe je dit nieuwe gedrag, deze denkwijze of deze aanpak zelf kunt toepassen. Je gaat er mee aan de slag en je oefent. Jouw motivatie zal je er uiteindelijk toe zetten het te doen. Uiteindelijk voelt het heel natuurlijk en zal de gewenste verandering als vanzelf gaan. Immers, dit is wat je zélf écht wilt. Het mooie is dat je het nu ook doet.